Bitcoin Meester Review – onze ervaring met het kopen van BTC bij deze broker

Bitcoin Meester logo

Bitcoin Meester is een Nederlandse crypto broker uit Aalsmeer. Het bedrijf is in 2017 opgericht door Boyd Meuleman en Mitchell Zandwijken.

Hun doel was om crypto toegankelijk te maken voor iedereen. Kopen en verkopen van crypto moest eenvoudig, veilig en snel zijn.

Het platform bitcoinmeester.nl is daarom zo overzichtelijk en gebruiksvriendelijk als mogelijk gemaakt. Ook kunnen momenteel meer dan 200 verschillende cryptomunten gekocht en verkocht worden. En dat kan allemaal heel eenvoudig en snel via iDeal.

We hebben de proef op de som genomen en zelf 100 euro gestort op ons account van Bitcoin Meester. Met deze 100 euro hebben we er vervolgens direct bitcoin van gekocht.
In deze review lees je over onze ervaring met het kopen van bitcoin bij Bitcoin Meester.

Welke cryptomunten kun je kopen op Bitcoinmeester.nl?

Op Bitcoinmeester.nl kun je zeer veel cryptomunten kopen en verkopen. Momenteel kun je er terecht voor meer dan 200 verschillende munten. Daar zitten natuurlijk alle bekende munten bij maar bij Bitcoin Meester kun je ook terecht voor veel onbekende of nieuwe munten.

Van al deze munten kun je direct de realtime koersen zien op de website van Bitcoin Meester. Ook kun je diverse filters plaatsen op deze munten. Er is bijvoorbeeld een “Stijging 24u hoog-laag” filter of een “Volume 24u hoog-laag” beschikbaar.


Account aanmaken bij Bitcoin Meester

Door de strengere Nederlandse wet- en regelgeving is het tegenwoordig verplicht dat klanten geverifieerd moeten zijn voordat ze een account kunnen aanmaken bij een crypto broker.

Bij Bitcoin Meester moet je dan ook een selfie met een identiteitsbewijs uploaden.
Ook moet je een redelijk recente brief met je adresgegevens uploaden. Deze brief kan van een nutsbedrijf, de overheid of een bank zijn.

Bitcoin Meester hanteert 30 minuten voor de verificatie nadat de gegevens bij hen ontvangen zijn. In ons geval werd het account ruim binnen deze 30 minuten aangemaakt. Supersnel dus.

Wil je ook direct aan de slag? Via deze link kun je direct een account aanmaken bij Bitcoin Meester.

Cryptomunten bij Bitcoin Meester kopen

Na het aanmaken van een gratis account op Bitcoin Meester kun je meteen beginnen met het storten van je eerste euro’s. Hierna kun je deze euro’s gebruiken om de cryptomunt van je keuze te kopen.

We hebben de proef op de som genomen en zelf 100 euro gestort op ons account. Met deze 100 euro hebben we vervolgens bitcoin gekocht bij Bitcoin Meester. Je ziet het gehele proces van deze BTC aankoop in de volgende screenshots.

Geld storten op je account

Om die 100 euro op ons account te storten gaan we naar het tabblad “Portefeuille”. Hier zien we onze totale hoeveelheid aan BM credits.

Geld storten op je Bitcoin Meester account.

Onze hoeveelheid BM credits is nu nog uiteraard “0”. Om bij te storten drukken we op de knop “STORTEN”.We geven in het volgende scherm vervolgens aan dat we 100 euro willen storten middels iDeal.
Na het klikken op het iDeal logo komen we in de betaalomgeving van onze eigen bank.
Hier kunnen we de betaling verder makkelijk afronden.

Euro’s omzetten naar crypto

Nu willen we nog onze 100 euro omzetten naar bitcoin. Onder het tabblad “Portefeuille” vinden we ook een lijst met alle crypto’s die je kunt kopen. We kiezen hier voor bitcoin.

Aankoopscherm bitcoin van Bitcoin Meester

Nu is het nog een kwestie van het juiste bedrag in euro’s ingeven en drukken op de knop Kopen.

Zo snel hebben we nu dus onze eerste crypto gekocht bij Bitcoin Meester.

Om nog meer gebruikersgemak te bieden is er ook de Bitcoin Meester app. Deze is er zowel voor Android als voor iOS.De kosten bij Bitcoin Meester

Voor elke transactie betaal je standaard een tarief van 1%. Behaal je echter een hoger VIP level dan daalt dit tarief.

Het VIP level wordt bepaald op basis van het bedrag waarvoor jij de afgelopen 30 dagen gehandeld hebt. Je vindt de verschillende VIP levels en het bijbehorende tarief hieronder.


VIP1≤ €11.00%
VIP2≤ €5000.90%
VIP3≤ €1.0000.80%
VIP4≤ €5.0000.70%
VIP5≤ €10.0000.60%
VIP6≤ €25.0000.50%
VIP7≤ €50.0000.40%
VIP8≤ €100.0000.30%
VIP9≤ €500.0000.20%
VIP10≤€ 1.000.0000.10%

Is Bitcoin Meester veilig?

Standaard krijg je vanuit Bitcoin Meester een code toegestuurd op je emailadres zodra je gaat inloggen. Bij Bitcoin Meester is het mogelijk om in plaats hiervan te kiezen voor 2 factor authenticatie via de Google Authenticator op je mobiel.

Het is aan te raden 2 factor authenticatie te gebruiken aangezien dat veiliger is dan email. Verder is het natuurlijk van belang dat je zelf een sterk wachtwoord hebt aangemaakt voor je account.

Het aanmaken van een sterk wachtwoord kan vaak ook via je browser. Makkelijk want je brower onthoudt dan voor jouw gelijk dit sterke wachtwoord.

Mocht er via een onbekend apparaat ingelogd worden op je account dan krijg je daar direct een email over van Bitcoin Meester.

Staking van je coins

Je kunt je coins staken bij Bitcoin Meester. Staken houdt in dat je over je coins in je staking-wallet een vergoeding krijgt. Voor Bitcoin is dit momenteel 1,5 % op jaarbasis.

In je reguliere Bitcoin Meester wallet geef je aan dat je de coins wilt gaan staken. Vervolgens worden deze coins overgezet naar je staking wallet.
De staking vergoeding wordt hierna dagelijks bijgeschreven.

Bitcoin Meester review en ervaringen: Conclusie

We zijn zeer tevreden over Bitcoin Meester. Het aankoopproces is overzichtelijk en duidelijk.
Verder is BitcoinMeester.nl een heel betrouwbare site. De kosten worden heel helder aangegeven.

De klantenservice is goed bereikbaar en alles is in het Nederlands. Vragen worden doorgaans binnen enkele uren beantwoordt. De site werkt makkelijk en en intuïtief.

We hebben de aankoop van bitcoin op de site van Bitcoin Meester zelf uitgeprobeerd en dat ging allemaal razendsnel en probleemloos. Dit alles bij elkaar maakt dat wij Bitcoin Meester van harte kunnen aanraden.

Heb je interesse om zelf bitcoin of andere cryptomunten te kopen? Gebruik dan onderstaande link om direct een account aan te maken bij Bitcoin Meester. Na het doorlopen van het verificatieproces kan jij ook direct gebruik maken van al de mogelijkheden van deze broker!


Veilig en Snel Bitcoin kopen bij Bitcoin Meester doe je met deze link!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *