Review: Affiliate Marketing Revolutie (Jacko Meijaard)

affiliate-marketing-revolutie

Wil je de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard kopen maar twijfel je nog of het wat voor je is? Vraag je jezelf af of het inderdaad mogelijk is om geld te verdienen op het internet na deze affiliate marketing training?

Om deze vragen te beantwoorden hebben wij zelf de Affiliate Marketing Revolutie aangeschaft. In dit artikel gaan we onze ervaringen met je bespreken, zodat je weet of deze training je geld en tijd waard is.


Let op! Je kunt de Affiliate Marketing Revolutie nu met korting kopen.
Stuur mij Direct door naar de Kortingspagina.

Wat is Affiliate Marketing

Bij affiliate marketing promoot je een artikel van iemand anders middels een website of een advertentie op het internet.

Jij hebt recht op een commissie als een lezer van jouw website uiteindelijk het gepromote product aanschaft op de website van de aanbieder.
Deze lezer moet dan wel op de website van de aanbieder gekomen zijn door het klikken op de affiliate link op jouw website.

Het mooie is dat je het product niet zelf op voorraad hoeft te hebben. Je hoeft puur en alleen het product te promoten. Hierdoor heb je dan ook geen zorgen over bijvoorbeeld retouren of de klantenservice.

Zo kun je dus een passief inkomen op het internet verdienen. Zelfs als je slaapt kan je affiliate website geld voor je verdienen.


Wie is Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is al vele jaren de autoriteit op het gebied van affiliate marketing. Zijn website “InternetSuccesgids.nl” is de bekendste Nederlandse site op het gebied van affiliate marketing.

Jacko heeft zelf affiliate marketing met vallen en opstaan moeten leren. Met deze ervaring heeft hij de Affiliate Marketing Revolutie gemaakt. Hierdoor kan jij het dus in een fractie van de tijd ook leren.

Vroeger was hij nog blij dat hij een normaal maandsalaris kon verdienen met affiliate marketing.
Tegenwoordig verdient hij een veelvoud van dat bedrag, maar dan vaak per dag.


Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

We hebben gekeken naar negatieve recensies over Jacko Meijaard op het internet. De reacties die wij vinden zijn doorgaans behoorlijk positief.

Want er worden kennelijk goede resultaten behaald met deze training. Ook vinden we het positief dat Jacko Meijaard gewoon onder zijn eigen naam artikelen schrijft. Hij heeft blijkbaar niet echt iets te verbergen.

De enkele negatieve reacties die wij tegenkwamen hadden voornamelijk te maken met het te snel opgeven van deelnemers aan training.

In de training geeft Jacko Meijaard dan ook aan dat affiliate marketing wat discipline vergt. Je zult regelmatig relevante artikelen moeten schrijven voor je affiliate website. In de trainingen wordt dan ook aandacht besteed aan het belang van een juiste mindset.

Verder kun je vrij makkelijk met hem in contact komen via zijn website of anders via bijvoorbeeld Instagram.
Al met al kunnen we stellen dat Jacko Meijaard ons betrouwbaar overkomt.


Waaruit bestaat de Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit een diverse modules met videotrainingen. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een succesvolle affiliate marketing business opzet.

Hieronder zie je de modules waaruit de training bestaat.

Affiliate Marketing Revolutie Modules

In 16 modules wordt je meegenomen vanaf het begin tot het eind bij het maken van een affiliate website. Iedere module bestaat uit een aantal videotrainingen waarin in begrijpelijke taal alles uitgelegd en getoond wordt.

Marketheme of een eigen WordPress thema gebruiken

In de modules wordt onderscheidt gemaakt tussen het maken van een website middels het Marketheme of een die je maakt met een eigen WordPress thema.

Het Marketheme is speciaal voor Jacko Meijaard ontwikkeld en deze software is geheel gericht op het opzetten van een goede affiliate website.

Hierdoor heb je geen zorgen over de vormgeving van de website. Ook heb je vrijwel geen aanvullende software nodig want dat zit meestal al in het Marketheme zelf verwerkt.

Verder is de hosting bij Marketheme reeds inbegrepen. Marketheme is echter niet gratis maar komt in de vorm van een abonnement.

Naar onze mening kost een eigen WordPress thema gebruiken wellicht iets meer moeite, maar kunt je hier ook uitstekende resultaten mee behalen. Ben je wat minder handig in het zelf opzetten van een website dan is Markethema wel een aanrader.

Het gebruik van Marketheme en dat van een eigen WordPress thema wordt apart behandeld. Beide komen dus aan bod.
Aan jou de keus of je gaat voor een eigen WordPress thema of dat je wellicht voor het Marketheme kiest.

Wat wordt behandeld in de Modules

In de modules wordt o.a. het volgende behandeld:

• Het hebben van de juiste mindset.
• Kiezen van het juiste product om te promoten
• Kiezen van een domeinnaam
• Hosting installeren
• Menuknoppen installeren
• Pagina’s en berichten op je website aanmaken
• Instellen van categorieën
• Call to Action menu’s instellen
• Zoekwoord onderzoek
• Verdienmodel instellen
• Leadpages
• Emailmarketing
• Teksten uitbesteden

Zoals je ziet gaat een aparte module over het hebben van de juiste mindset. In deze module wordt het belang aangegeven van doelen stellen, discipline, doorzettingsvermogen en het ondernemen van actie.
Waardevolle informatie want hier ga je ook op andere gebieden dan affiliate marketing veel profijt van hebben.

De affiliate marketing Community

Affiliate Marketing Revolutie Community

Op het ledengedeelte van de internetsuccesgids website vindt je ook het forum. Dit forum is alleen toegankelijk voor personen die de Affiliate Marketing Revolutie hebben aangeschaft.

Je kunt er terecht voor al je vragen en er wordt veel goed advies gegeven. Deze Community is echt super waardevol.

Op het gebied van affiliate marketing is dit het grootste en meest actieve forum van Nederland dat we kennen. Ook de al wat doorgewinterde marketeers kun je vinden op dit forum. Iedereen is uitermate behulpzaam is onze ervaring.


Voor en nadelen van de Affiliate Marketing Revolutie

Laten we even de voor- en de nadelen van deze training op een rijtje zetten:

Voordelen

• Een complete cursus waarin alles wordt behandeld

• Toegang tot een behulpzame Community

• De training is goedkoop in aanschaf

• Affiliate Marketing is een bewezen methode om geld te verdienen

Nadelen

• De aparte behandeling in de modules van het Marketheme of een eigen WordPress thema verdient geen schoonheidsprijs

• Deze training is voor doorzetters. Het duurt enige tijd voordat je artikelen gaan ranken.Waarom de Affiliate Marketing Revolutie

Zou het niet mooi zijn om een passief inkomen op te bouwen zodat je niet meer afhankelijk bent van een baas. Dat je zelf je tijd in kunt delen en gewoon vrij kunt nemen zonder daar eerst toestemming voor te vragen.

Zeker in deze economisch roerige tijden is het van belang om zoveel mogelijk onafhankelijk te zijn.
Laat je website voor je werken en wordt ’s ochtends wakker met een mail dat je weer een aantal verkopen hebt gerealiseerd.

Het volgen van deze training is de eerste stap naar meer financiële vrijheid!Hoeveel kost de Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie kost momenteel slecht 47 euro. Dat is eerlijk gezegd een schijntje voor hetgeen je er voor terug krijgt.
Wil je de Affiliate Marketing Revolutie kopen dan kan je het best gebruik maken van de kortingsactie op de website van de Internetsuccesgids van Jacko Meijaard.


Onze conclusie over de Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is een heel complete training. Zeker gezien het geringe bedrag dat je er voor betaalt. De video’s zijn duidelijk en to the point.

Tel hierbij op dat de affiliate Community op de website van Jacko uitermate actief en behulpzaam is. Deze community alleen al maakt de aanschaf van deze training meer dan waard. Volgens ons is dit een topcursus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *